http://www.utrotafattigdomen.nu

Yada yada yawn...

måndag, januari 09, 2006

Speltajm

Roligast på XBOXen just nu (i alfabetisk ordning):

007 - From Russia with Love : Snyggt och med perfekt Bond-känsla och det blir ju inte sämre av att Sean Connery lånat sin röst till spelet.

Burnout - Revenge : Senaste Burnout-inkarnationen, snyggt, snyggt och fullt ös, medvetslös!

Call of Duty 2 - Big Red One : Är egentligen inte så förtjust i rena krigsspel, men detta är så rasande snyggt och med sån känsla att det blir oemotståndligt, det händer saker runt omkring en HELA tiden.

Conker - Live and Reloaded : Vansinnigt sjuk humor inbakat i ett hejdlöst läckert spel. Snyggt men stundtals lite svårstyrt.

Harry Potter and The Goblet of Fire : Harry Potter är alltid Harry Potter!

Oddworld - Stranger's Wrath : Underbar känsla och atmosfär, snyggt (det ordet börjar kännas tjatigt) och med sjuka figurer och väldigt annorlunda vapen.

Peter Jackson's King Kong : What a feeling! Perfekt spel- och närvarokänsla. Behöver jag skriva att det är snyggt?

Prince of Persia - The Two Thrones : Trots att "prinsen" gör många rörelser intuitivt utifrån läget och situationen så känns det ändå som att man har total kontroll vilket gör att det blir ett skönt "flyt" i spelet. (PS. Det är dessutom snyggt!)

SSX On Tour : Ta en freeride nedför hela berget och du har en dryg kvarts oavbruten snowboardstur i underbara miljöer framför dig! =)

X-Men - Legends II - Rise of Apocalypse : Jag är hejdlöst svag för X-Men och detta spel har en perfekt comics-känsla och dessutom automatisk uppgradering (om man så önskar) så slipper man sitta och fundera så mycket...




Roligast på PSP:n just nu:

Burnout Legends : Burnout funkar ALLTID, i alla format!

Untold Legends - Brotherhood Of The Blade : Underbar D&D-känsla i en handheld, man blir totalt uppslukad av att springa omkring i underjordiska katakomber och slåss mot jättespindlar mm.

World Series Of Poker : Poker, som kan bli lite tradigt på XBOX:en är perfekt i PSP:n!


2 Kommentarer:

  • Mot alla smarta drag köpte jag ett X-box till maken i födelsedagspresent... så nu lär jag se hans rygg inne på kontoret istället för hans ansikte bredvid mig i soffan! Fattar inte att man kan bli så biten... fast det kan väl du?! =)

    By Blogger Prinsessmamman, at 2:05 em  

  • Ja det är inga problem att "bara spela lite" strax före läggdax och sen plötsligt inse att "Oj, klockan är visst 04:30...". =)

    By Blogger Rolf Elfström, at 2:30 em  

Skicka en kommentar

<< Home